Създаването на аналог на НАТО, което предполага въвеждането на войски

...
Създаването на аналог на НАТО, което предполага въвеждането на войски
Коментари Харесай

Foreign Affairs предлага да се създаде аналог на НАТО чрез който да се въведат западните войски в Украйна

Създаването на аналог на НАТО, което допуска въвеждането на войски в Украйна, ще помогне за разрешаването на актуалната рецесия, смятат Лиз Морие Хауърд, специалист по мироопазващите интервенции на Организация на обединените нации и външната политика на Съединени американски щати, и Майкъл Едуард О`Ханлън, старши помощник в Институт Брукингс, в публикация за списание Foreign Affairs.

Западните водачи би трябвало да разработят механизми за сигурност и да обмислят тактики за подкрепяне на Украйна и ръководство на бъдещите връзки с Русия.

По мнението на създателите, един от методите за спокойно битие е основаването на атлантическо-азиатска общественост за сигурност, която ще включва доста членове на НАТО, Украйна, нейните съдружници и всевъзможни неутрални страни. Русия може да се причисли към тази асоциация единствено " в случай че има промяна на властта в страната ".

Тази общественост, съгласно специалистите, по прилика с алианса, може да има дълготрайна цел, само че в близко бъдеще главната й задача е да управлява и легитимира безсрочното наличие на западните военни на територията на Украйна.

Отбелязва се, че асоциацията може да се употребява за реализиране и на други цели, в това число реализиране на съглашение сред Армения и Азербайджан, разрешаване на миграционната рецесия и битката с тероризма.

„ Тези войски – както от страни от НАТО, по този начин и от страни отвън НАТО – ще следят дейностите на съветските войски, ще оказват помощ в образованието на украинските въоръжени сили, ще оказват помощ при демобилизацията, ще следят всяко бъдещо спокойно съглашение и ще работят като „ буферна линия “ за попречване на нова съветска експанзия “, написа в изданието.

Тази задача може да бъде ръководена от представител на неутрална страна, да вземем за пример от Индия, само че в това време в нея би трябвало да вземат участие американски бойци, акцентират създателите на самодейността.

" Присъствието на западни военни сили в Украйна е належащо за въздържане. Войски от Съединените щати и други страни от НАТО би трябвало да бъдат ситуирани като част от интернационалните сили и Съединените щати би трябвало да са подготвени да се застъпят за тях - и затова за отбраната на Украйна – при положение на нахлуване “, се споделя в известието.

Експертите оферират два разновидността. Първият включва основаването, с утвърждението на Общото заседание на Организация на обединените нации, на мироопазващи сили, на които Русия „ не би могла да наложи несъгласие “. Алтернативен метод би бил интернационалните сили да бъдат подчинени непосредствено на атлантическо-азиатската общественост за сигурност - тогава те биха могли да бъдат ситуирани единствено с утвърждението на управляващите в Киев.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР