Създаване на около паметника на Васил Левски в двора на

...
Създаване на около паметника на Васил Левски в двора на
Коментари Харесай

Градинката на Левски в Асеновград - с нов облик

" Създаване на към паметника на Васил Левски в двора на ЦПЛР „ Васил Левски “ , град Асеновград ". Това е планът, извоюван от институцията. Предвиденият за благоустрояване терен се намира в централната градска част на Асеновград. В Центъра за поддръжка на личностното развиване (ЦПЛР) интензивно са ангажирани над 100 деца и възпитаници. В терена, който ще бъде облагороден, е ситуиран паметникът на Апостола на свободата Васил Левски.
Проектът е на обща стойност 5000 лв. и планува да се оформи уместно пространство за осъществяване на уроци навън и мултимедийни презентации. Идеята възнамерява да бъдат завършени алеи и зелени площи с подобаваща тревна настилка, мини сцена и пейки за учениците. Ще се засадят декоративни растения и дървесни типове. Предстои създаване на художествено осветяване и система за напояване.
 Асеновградчани сами правят дейностите, ангажимент на компанията по озеленяване Асеновградчани сами правят дейностите, ангажимент на компанията по озеленяване
Асеновградчани, показани от Ранчо Киров, желаеха пояснение от градската администрация за какво компанията, ангажирана с озеленяването в общината...
Всичко това ще усъвършенства естетичния тип на дворното пространство. Очакванията са място да се трансформира в пространство, уместно за осъществяване на уроци, беседи, празнувания, презентации и други. Поставянето на художествено осветяване пък ще направи извънредно атрактивна зоната в нощните часове и ще експонира и подчертае паметника на Васил Левски. При реализирането на плана с непринуден труд ще се включат жители, учители и възпитаници от ЦПЛР „ Васил Левски “, като задачата е те да бъдат приобщени към концепцията за запазване на чиста околна среда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР