Създава се общинско ръководство на ГЕРБ във Варна с ръководител

...
Създава се общинско ръководство на ГЕРБ във Варна с ръководител
Коментари Харесай

Борисов забрани на Портних да се меси във Варна. Кадрови промени в ГЕРБ

Създава се общинско управление на ГЕРБ във Варна с началник Николай Костадинов (кметът на регион " Владислав Варненчик " ) и зам. - общински началник Христо Христов (кмет на регион " Младост " ). Общински учредителен секретар ще бъде Тодор Балабанов. Решението за структурата е взето от изпълнителната комисия на партията. Това сподели във Варна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на Moreto.net.

" Изчаках 3 - 4 месеца да минат след изборите. Исках да видя дали нещо положително се случва за Варна. Портних направи доста за града, работи добре. Допусна обаче една неточност - влизане в междуличностни спорове в град, в който хората се познават. Много от нашите гласоподаватели се разпределиха към други претенденти точно поради това. В същото време ни останаха правилни.

Портних във Варна град не разрешавам да се меси. Той ще оказва помощ в региона. Убеден съм, че който и от двата районни кмета да бяхме издигнали щяхме да победим, само че Портних не заслужаваше това. ", сподели Борисов.
Лидерът на ГЕРБ дефинира като безпорядък протичащото се сега в Общински съвет. По думите му е сходно на това в София, само че там въпреки всичко се събрали и решили повече да мислят за града в сравнение с за жаждата за постове.

" Варна не може да остане в това насипно положение, в което е сега. Срамота е месеци наред да не може да се направи болшинство, а да се мисли за политически водач. Във Варна доста, доста тарикати си мислят, че са доста значими и се получава това, което се получи - няма автомагистрала " Черно море ", няма стадион, няма нищо и няма й да има. ", сподели още Борисов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР