Създателят на Fool Me Once Харлан Коубън има добри новини

...
Създателят на Fool Me Once Харлан Коубън има добри новини
Коментари Харесай

Създателят на Fool Me Once Харлан Коубън разкрива, че вече се подготвят ДВА нови сериала – след като трилърът на Мишел Кийгън се изкачи на върха на класациите на Netflix

Създателят на Fool Me Once Харлан Коубън има положителни вести за почитателите откакто хитовият трилър с Мишел Кийгън се изкачи до върха на класациите на Netflix

Той продължи: „ Ще работя с Никола [Шиндлър], Ричард [Фий ] и Дани [Брокълхърст] на най-малко още един или два. Искаме да продължим по този начин, харесваме този тип годишно нещо, в случай че можем.

„ Пропуснахме предходната година, само че бихме желали да опитаме там, където имаме изданието за Нова година за всички, те могат да ни гледат махмурлук и ние можем да се присъединим към тях през новата година. Този екип просто беше фантазия за работа.

„ Хората постоянно ме питат за какво слагам толкоз доста тук в Обединеното кралство, когато книгите са основани в Съединени американски щати, и това е по този начин, тъй като беше толкоз прелестно да се работи с този екип – започнахме преди осем години [с] The Five for Sky.

„ Докато Netflix ни желае, което мисля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР