Създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг стана баща за втори път.

...
Създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг стана баща за втори път.
Коментари Харесай

Създателят на "Фейсбук" Марк Зукърбърг стана баща за втори път

Създателят на " Facebook " Марк Зукърбърг стана татко за повторно. Той разгласи новината посредством профилите си в обществените мрежи. Зукърбърг разгласява фотография с жена си Присила и двете им деца, като от текста под нея се схваща, че новородената му щерка се споделя Огъст.

Създателят на " Facebook " дефинира написаното от него като писмо, в което показва вярата си в какъв свят ще живее новият член на фамилията му.

" Скъпа, Огъст, с майка ти се надяваме, че със сестра ти ще израснете в свят с по-добро обучение, по-малко заболявания, по-силни общности и по-голямо тъждество. Надяваме се, че с всички достижения в региона на науката и технологиите вашето потомство би трябвало да има доста по-добър живот от нашия, а ние сме виновни да осъществим нашата част, с цел да се случи това ", написа още Зукърбърг.

Той добавя, че светът е едно съществено място и по тази причина пожела на второто си дете да пораства щастливо, като има задоволително време да играе и с други деца.

" Детството е вълшебно и ти ще бъдеш дете единствено един път, тъй че не си губи времето да се притесняваш какво ще се случи в бъдеще. Ще създадем всичко допустимо, с цел да сме сигурни, че светът ще е по-добро място за теб и всички деца от твоето потомство ", написа Зукърбърг.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР