Създателите на проекта , който преди време замени CyanogenMod след

...
Създателите на проекта , който преди време замени CyanogenMod след
Коментари Харесай

Излезе операционната система LineageOS 18, базирана на Android 11

Създателите на плана, който преди време размени CyanogenMod откакто компанията Cyanogen Inc се отхвърли от този план, показаха новата версия LineageOS 18.1, основана на мобилната операционна система Android 11. Нямаше версия LineageOS 18 – непосредствено бе показана LineageOS 18.1 поради особености в таговете на хранилището,

Вече са готови компилации за 70 мобилни устройства, както и подробни указания за инсталирането на LineageOS 18.1 в емулатора Android Emulator, както и в средата Android Studio. Добавена е опция за компилиране на фърмуери за Android TV.
Основни нововъведения и промени в LineageOS 18.1 Осъществена е имиграцията към android-11.0.0_r32 от хранилището AOSP (Android Open Source Project). Браузърният енджин WebView е синхронизиран с Chromium 89.0.4389.105. За новите мобилни устройства, основани на чиповете на Qualcomm е добавена поддръжката на безжични екран (Wi-Fi Display). Значително са разширени опциите на програмата Recorder, която към този момент може да се употребява като пълностоен диктофон. Стандартният календар на Android е сменен със личната версия Etar, която може да се употребява и за обмисляне на дилемите. Добавено е приложението за основаване на аварийни копия Seedvault. За старите устройства без A/B дял е добавена алтернатива за обновяването на дисковия облик recovery дружно с операционната система Обновен е интерфейсът на музикалния плеър Eleven За обезпечаване на съгласуемост с външните решения за потребление на root достъпа е модифициран ADB root.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР