Създателите на първия български хип-хоп сериал Лъжливи рими, реализираха и

...
Създателите на първия български хип-хоп сериал Лъжливи рими, реализираха и
Коментари Харесай

Първото хип-хоп риалити в България е вече факт

Създателите на първия български хип-хоп сериал „ Лъжливи рими ”, осъществиха и първото хип-хоп риалити  „ Street Talent Bulgaria ”. Форматът не е същински, а е част от сюжета на трети епизод на сериала, в който единият от основните герои- Христо /Зипо/ се явява на кастинг за нови гении. Воден от желанието да промени живота си и да направи майка си щастлива, той се изправя пред звездното жури и извършва песента ``Дай му мамо``. За жал, действието не се развива в негова изгода и оценяващите освен, че не харесват осъществяването му, а прецизират:  „ Много си зле! Ако съм на твое място не бих се занимавал с музика...

В ролята на безкомпромисното жури влязоха DJ George, който завоюва купата „ Любим DJ селектор за 2017 “ на 359 Hip Hop Awards и притежател на платформата „ Born2HipHop ”, организаторът на един от най-големите фестивали за улични изкуства в Европа  „ Street Masters ”- Александър Митов и Илиян Илиев - Ильо, водещ на онлайн хип-хоп предаване  и собственик на хип-хоп медия.

Първият хип-хоп сериал няма по какъв начин да мине без същински рапъри, в лицето на изгряващия дует ``Зипо & Слаш``, които играят основни функции в продукцията. Хип-хоп присъствието се добавя от танцьорката и хореограф Мария Бонева – Мимс, както и от младата вяра на клубната сцена DJ Ganx.

„ Лъжливи рими ” е вдъхновен от действителни лица и събития и проследява битката на две млади момчета и тяхното преобразяване в рап звезди. Сериалът се излъчва всяка сряда от 22:00ч. по Евроком, всеки четвъртък от 21:00ч. по BOX TV, а за тези, които избират да го гледат онлайн- всеки петък от 10:00ч. се качва в официалния YouTube канал на „ Лъжливи рими ”.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР