Създателите на научнофантастичното заглавие Syndrom, Camel 101 направиха важен анонс

...
Създателите на научнофантастичното заглавие Syndrom, Camel 101 направиха важен анонс
Коментари Харесай

Работата по Those Who Remain навлиза в своята финална фаза

Създателите на научнофантастичното заглавие Syndrom, Camel 101 направиха значим анонс по отношение на техния идващ план.
Студиото публично съобщи, че работата по Those Who Remain навлиза във „финалните си 10% на разработка“. Играта беше обявена при започване на тази година и ви вкарва в ролята на Едуард Търнър, който ще би трябвало да оцелее в мистериозния град Дърмонт, в миналото нормално и живо място, през днешния ден нищо в него не наподобява такова, каквото е.

„Съществува негласна истина за продуктовото ръководство и за плановете по принцип – това, че последните 10% лишават 90% от времето. Полиране, промени в последните минути, проби на представянето (и промени, основаващи се на тези тестове), озвучаване на героите, оценка на качеството и още толкоз доста. Има толкоз доста задания, които би трябвало да се създадат в последната част на създаването – такива, които ще осъществят капацитета на играта. Ето тук тъкмо сме в този момент. Those Who Remain към този момент има всичкото планувано наличие и може да се играе от край до край“, написаха в края на предходната седмица Camel 101.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР