Създателите на Instagram, които често публикуват за новини и политика,

...
Създателите на Instagram, които често публикуват за новини и политика,
Коментари Харесай

Някои създатели казват, че са разочаровани, след като Instagram започна да ограничава препоръките за политическо съдържание

Създателите на Instagram, които постоянно разгласяват за вести и политика, приканват своите почитатели да разрешат „ политическо наличие “ в своите излъчвания след стартирането на платформата автоматизирано ограничение на такива изявления.

Платформата, благосъстоятелност на Meta, разгласи през февруари, че ще спре да предлага сметки, които споделят политическо наличие на консуматори, които към момента не ги следват. Приложението нормално предлага изявления и сметки въз основа на вида наличие, с което потребителят се ангажира най-вече.

Тъй като измененията тихомълком започнаха да влизат в действие през последните седмици, потребителите започнаха да виждат, че новата функционалност е заложена на „ Ограничение “ по дифолт. Тази конфигурация изключва наличие, което е „ евентуално да загатва държавни управления, избори или обществени тематики, които засягат група хора и/или обществото като цяло “ от механизмите за разкриване на платформата.

Някои в приложени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР