Създателите на големи корпорации и иновативни продукти са героите на

...
Създателите на големи корпорации и иновативни продукти са героите на
Коментари Харесай

Как Uber разтърси света на бизнеса

Създателите на огромни корпорации и новаторски артикули са героите на нашето време. Затова не е чудно, че историите им провокират задоволително интерес, че да бъдат превърнати в игрални филми. Видяхме такива за Стив Джобс и Марк Зукърбърг, време е за идващите известни лица.
 Suspicion, Ума Търман и първи филмов откъс на сериала на Apple +
Първи филмов откъс на нов сериал с Ума Търман

Какво да чакаме от Suspicion

Super Pumped: The Battle for Uber ще опише, както подсказва и името му, историята на Uber и основателя й Травис Каланик.

В ролята на Каланик ще забележим Джоузеф Гордън-Левит, който май не ни е впечатлявал с нещо след " Генезис " и " 500 мига от любовта ". Партнира му Кайл Чандлър ( " Кинг Конг ", " Параграф 22 " ) като ментора на Каланик Бил Гърли - венчър вложител от Тексас.

За нас най-голямо любознание провокира включването на Ума Търман като Ариана Хъфингтън - създателката на Huffington Post, която е член на борда на шефовете на Uber. В някои от останалите функции са Елизабет Шу, Джон Бас, Бриджет Гао-Холит.

Другата добра вест е, че The Battle for Uber, който ще се състои от седем епизода, е първа част от антологичната поредност на Showtime Super Pumped, която ще наблюдава историите и на други компании, трансформирали света на актуалния бизнес.

Премиерата на Super Pumped: The Battle for Uber е на 27 февруари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР