Създателите на франчайза се надяват актрисата да се върне в

...
Създателите на франчайза се надяват актрисата да се върне в
Коментари Харесай

Мелиса Макбрайд напуска „Живите мъртви“

Създателите на франчайза се надяват актрисата да се върне в ролята на Карол Пелетие

Тъжна вест за почитателите на франчайза за зомбита „ Живите мъртви “. Стана известно, че Мелиса Макбрайд отхвърля да се снима в спин-офа за Карол и Дарил, написа вестник.

Проектът беше разгласен през септември 2020 година Според първичната идея шоуто трябваше да опише за по-нататъшните завършения на героите на Макбрайд и Норман Рийдъс. Този дует завоюва любовта на феновете с помощта на своята екранна химия. Още повече, че сега те са единствените, които се появяват във всичките единадесет сезона на The Walking Dead. Сега, откакто Макбрайд си отиде, идният спин-оф ще се концентрира само върху Дарил. Официалното изказване на АМС по въпроса гласи:

„ Мелиса Макбрайд посвети живота си на един от най-интересните, достоверни, човешки и известни герои във вселената на „ Живите мъртви “. За страдание тя към този момент няма опция да взе участие в авансово оповестения спин-оф за Дарил Диксън и Карол Пелетие. Снимките би трябвало да се проведат в Европа това лято, а премиерата е следващата година. Преместването в Европа се оказа невероятно за Мелиса сега. Знаем, че почитателите ще бъдат смутени от тази вест, само че вселената на The Walking Dead продължава да пораства и да се уголемява. Наистина се надяваме да забележим Карол още веднъж в близко бъдеще. "

Предстоящият спин-оф се основава от шоурунера на „ Живите мъртви “ Анджела Канг и ръководителя на франчайза Скот Гимпъл. Що се отнася до други нови планове във вселената на Walking Dead, спин-оф за Нигън (Джефри Дийн Морган) и Маги (Лорън Кохан) и история на антологията на „ Живите мъртви “ също са в развой на разработка.

Мелиса Макбрайд е родена на 23 май 1965 година в Лексингтън, Съединени американски щати. Тя има двама братя и една сестра. Въпреки професионалния си живот във филмовата промишленост, Макбрайд желае да стане фешън дизайнер. След като приключва учебно заведение, момичето влиза в учебното заведение за фешън дизайн, само че по-късно взема решение да свърже живота си със света на киното.

Кариерата на Мелиса като актриса стартира през 1991 година Но тогава тя взе участие единствено в реклами, а по-късно става представител на известна автомобилна компания. Първият ефирен дебют на актрисата е две години по-късно, когато тя се появява в един от епизодите на сериала "Матлок ". Освен това Макбрайд е поканена да играе дребни функции в сериалите "Profiler ", "Cool Walker: Texas Justice " и "Dawson's Creek ". От 2000 до 2010 година работи като кастинг режисьор и избира артисти за дребни филми и реклами.

Мелиса Макбрайд в никакъв случай не е била омъжена и няма деца. Тя живее в лична къща с три домашни любимци - 2 котки и куче, които преди този момент са благосъстоятелност на друга актриса умрялата през 2010 г.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР