Създателите на BattleCry, BattleCry Studios вече са част от Bethesda

...
Създателите на BattleCry, BattleCry Studios вече са част от Bethesda
Коментари Харесай

Студиото зад BattleCry стана част от Bethesda

Създателите на BattleCry, BattleCry Studios към този момент са част от Bethesda Game Studios Austin. Студиото беше до момента компания под шапката на студиото-майка на Bethesda, Zenimax Media.

Не е напълно известно какво се случва с BattleCry оттук насетне. Играта по този начин или другояче не получава поддръжка от 2015 и от думите на Тод Хауърд и Дъг Меленкамп, шефове на Bethesda и Battlecry, излиза наяве, че студиото най-вероятно ще концентрира своите старания точно над планове на новия си притежател. „С повишаването на упоритостите ни, размера и визията за нашите игри, разраства се и Bethesda Game Studios. Ние познаваме разработчиците в Battlecry и знаем, че дружно ще създадем страхотни неща“, написа Хауърд.

„Развълнувани сме да станем част от Bethesda Game Studios и чакаме с неспокойствие да работим дружно по някои от най-впечатляващите нови игри. Невероятната работна сцена и гений на Остин ще ни разреши също по този начин да осъществяваме визията за своите игри по метода, по който нашите почитатели очакват“, декларира на собствен ред Меленкамп.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР