Създадохме обединението ПП-ДБ с основната идея да поискаме подкрепата на

...
Създадохме обединението ПП-ДБ с основната идея да поискаме подкрепата на
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Целта на ГЕРБ е да няма устойчива власт преди местните избори

Създадохме обединяването ПП-ДБ с главната концепция да желаяме поддръжката на българските жители, с цел да можем да съставим държавно управление и да прекратим модела " Борисов ".

Това съобщи Атанас Атанасов, съпредседател на " Демократична България ", пред Българска национална телевизия.

Бившият народен представител посочи, че ГЕРБ работят за това да има политическа неустойчивост.

Борисов има проект за изтощение на съперника, те имат мощно медийно въздействие и разиграват тази история, добави Атанасов.

По думите му задачата на ГЕРБ е преди локалните избори да няма устойчива власт, с цел да направи опит Борисов да задържи феодалните владения.

" Ако ГЕРБ са първа политическа мощ, отиваме на нови избори наесен ", сподели още съпредседателят на " Демократична България ".

Атанасов разяснява още, че с цел да се получи радикална смяна в работата на прокуратурата, е нужна смяна в Конституцията.

Недопустимо е магистратите да заемат политически позиции, сподели още Атанас Атанасов, критикувайки основния прокурор Иван Гешев.

Атанасов подлага на критика и президента Румен Радев и разяснява, че с законни парламентарни средства би трябвало да се ревизират дейностите на служебното държавно управление и президента дали се извършва решението на 48-ото Народно събрание за военно-техническа поддръжка на Украйна.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР