Създадено е да бъде ясно, да е по-малко изпълнено с

...
Създадено е да бъде ясно, да е по-малко изпълнено с
Коментари Харесай

Ново ръководство за вътрешна сигурност има за цел да помогне на молитвените домове да се защитят

„ Създадено е да бъде ясно, да е по-малко изпълнено с диалект и да дава насоки и помощ при приемане на помощ от нас “, сподели Мусингтън.

Ръководството, наречено „ Цели за успеваемост на физическата сигурност за общности, учредени на религия “, обрисува по какъв начин религиозните групи могат да се защитят по-добре: поддържане на озеленяване като живи плетове, подрязани, с цел да се предотвратят скривалища за нападатели, да вземем за пример, или единствено разпределяне на нужното информация по време на излъчвания онлайн на услуги.

Също по този начин се приказва за съществуването на проект за това, когато нещо се случи, като да вземем за пример съществуването на авансово несъмнено място, където хората могат да отидат, и съществуването на особено място за религиозната общественост за отбелязване на хората, наранени от случилото се. Има и информация за безплатни средства от федералното държавно управление, за които молитвените домове могат да аплайват, с цел да заплащат за усъвършенствания в сигурността, както и други запаси, които отделът е раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР