Създаденият с впечатляваща визия филм на Ридли Скот Наполеон с

...
Създаденият с впечатляваща визия филм на Ридли Скот Наполеон с
Коментари Харесай

„Наполеон“ на Ридли Скот е най-гледаният филм и у нас

Създаденият с впечатляваща визия филм на Ридли Скот " Наполеон " с Хоакин Финикс в основната роля предстоящо завладя зрителския интерес и у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните през уикенда. Най-гледаният филм зад океана , в който се наблюдават възходът и падението на една от най-емблематичните исторически персони, е гледан у нас към този момент от 20 057 фенове и регистрира 291 486 лв. доходи.

На втора позиция е " Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии " , който е към този момент втора седмица по екраните. Разказът за случилото се преди първите четири кино лентата, в който Корнелиус към този момент оформя характера си като бъдещия президент на Панем, е забелязан от 41 680 фенове, като приходите от билетите им са  575 052 лв..

Третото място измежду първите 10 е за втората премиера от предишния петък - анимацията " Желание " . За първите три дни посетилите Кралството на желанията Розас, където всичките фантазии се сбъдват, са 10 263 фенове, а приходите от билетите им са 129 549 лв..

Четвърто място е за българския " Диада " , който е към този момент трета седмица по екраните. Историята на тийнейджърката Дида, която събира пари посредством предлагането на свои съученички в интернет-платформи, с цел да реализира фантазията си - да замине при майка си в Америка, е проследена от 40 561 фенове и има 476 232 лв. от билетите им.

На пето място е съветската анимация " Котки в музея " . Приключението в което се забъркват котка и мишка, пристигнали с музикален инструмент в Ермитажа, сблъсквайки се с котките-пазители там, са видели от близко към този момент 17 193 фенове, а регистрираното от билетите им за 20 дни е 193 182 лв..

Шеста позиция е за " Капитан Марвел 2 " , продължението на кино лентата от 2019 година. Обединяването на силите на героите, с цел да отговорят на заплаха, която идва към Земята, са гледали към този момент 18 386 фенове, а за трите седмици в кината приходите са 276 827 лв..

На седмо място е премиерата от идващия петък - " Черен петък " . Хорърът за тайнствен палач, който тероризира жителите на Плимут, Масачузетс, е гледан към този момент от 942 фенове и има 14 885 лв. от билетите им.

Осми по ред измежду най-гледаните филми е анимационният " Тролчета: Бандата се събира " . Третият по ред филм за Пипи и Клон, които този път търсят Флойд от бандата БратЗоун, е гледан към този момент от 44 042 фенове, а за месец в кината приходите са 529 941 лв..

Девета позиция заема " Пес патрул: Супер филмът " , който е с познатите и обичани герои от поредицата на Nickelodeon. Как се оправят четириногите герои с Хъмдингър и Виктория Ванс, които се сплотяват, с цел да откраднат заложбите на кученцата, са разбрали към този момент 87 324 фенове, а за двата месеца в кината приходите са 958 682 лв..

През предишния уикенд в кината са били 53 839 фенове. Миналата година по същото време филми са гледали общо 33 564 фенове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР