Създаденият по романа на Филип Дик Do Androids Dream of

...
Създаденият по романа на Филип Дик Do Androids Dream of
Коментари Харесай

„Блейд Рънър 2049“ на върха на топ 10 у нас

Създаденият по романа на Филип Дик " Do Androids Dream of Electric Sheep? " и римейк на едноименният филм от 80-те години - " Блейд Рънър 2049 " към този момент втори уикенд продължава да е най-гледаният в българските киносалони, сочат систематизираните данни от тях, предава Дарик.

Продуцираната от режисьора на първия филм Ридли Скот нова история по същия сюжет, в която играе и основният воин оттогава - Харисън Форд, е гледана от 26 201 фенове и има 301 702 лв. за десетте дни от излизането си на екраните у нас.

На втора позиция е премиерният филм от предишния уикенд - " Вездесъщият ". Българският филм, награден към този момент със " Златна роза " в пет категории, който слага въпроса до каква степен стига персоналното пространство, с Велислав Павлов и Теодора Духовникова в основните функции, е гледан от 7 998 фенове и има 68 507 лв. доходи за първите три дни у нас.

Трето място е за втората премиера от предишния уикенд - " Снежния човек " по едноименния разказ на Ю Несбьо. Криминалната история, обвързвана с следствието на загадъчни убийства, почнали при първия сняг, е гледана от 5 177 фенове и има 48 720 лв. доходи за първите три дни у нас.

Четвърто място е за анимацията " Емоджи: Филмът ". Макар и към този момент над два месеца по екраните у нас, разказът за протичащото се в един смарт телефон продължава да провокира интерес, като до този миг е гледан от 97 776 фенове и има 843 744 лв. доходи.

На пето място измежду най-гледаните филми е третата премиера за предишния уикенд " My Little Pony: Филмът ". Анимацията, основана по едноименния ефирен сериал отпреди седем години, споделя за приключенията на Сумрачна искрица, Ябълчица, Бързоногата дъгичка, Розовка, Срамежливка и Чаровница, като към този момент са я гледали 4 280 фенове и има 33 322 лв. от билетите им за първите три дни у нас.

На шесто място е римейка на едноименния филм от 90-те години на предишния век - " Линия на гибелта ".

Историята за прескачането сред живота и гибелта, в която играе и българката Нина Добрев е към този момент 17 дни по екраните у нас и за това време са я гледали 24 546 фенове и има 202 232 лв. доходи.

Нина Добрев наруши фешън предписание на премиерата на „ Линия на гибелта " (СНИМКИ)

На седмо място е българският " 12 А ". Историята на учителката по литература Лина, която към този момент се е разделила със брачна половинка си и би трябвало да завоюва доверието на новият си клас, е от пет седмици на екраните у нас и за това време са я гледали 51 959 фенове, като има 404 541 лв. доходи.

Осмо място измежду най-гледаните филми у нас е за " Lego Ninjago: Филмът ". Анимационният филм за шестте дребни нинджи, които пазят своя остров Нинджаго, е гледан от 33 616 фенове и има 297 161 лв. доходи за месец на екраните у нас.

На девета позиция е екшънът " Kingsman: Златният кръг ".

Продължението на историята за елитните английски шпиони, които би трябвало да потърсят своите американски събратя за помощ, с цел да спасят наново света, е от месец на екраните у нас и за това време филмът е гледан от 40 588 фенове и има 375 113 лв. доходи.

Десета позиция е за комедията " Всички мои мъже ". Историята с Рийз Уидърспун, в която самотна майка с две деца приютява трима младежи, нуждаещи се от жилище, е гледана от 8 003 фенове и има 68 618 лв. доходи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР