Създаденият по мотиви от видеоиграта отпреди пет години екшън Tomb

...
Създаденият по мотиви от видеоиграта отпреди пет години екшън Tomb
Коментари Харесай

„Tomb Raider: Първа мисия“ е най-гледаният филм у нас

Създаденият по претекстове от видеоиграта отпреди пет години екшън " Tomb Raider: Първа задача " е най-гледаният у нас , сочат систематизираните данни от киносалоните. Първите години на известната към този момент Лара Крофт, в чиято роля влиза Алисия Викандер , са гледани от 21 559 фенове и регистрират 250 793 лв., в които влизат и приходите от предпремиерната седмица на кино лентата.
 
На втора позиция е екшънът " Червената лястовица " , основан по книгата на Джейсън Матюс - някогашен чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ . Историята на някогашната балерина Доминика Егорова, която минава през подготовката за първокласен разузнавач и се влюбва в шпионина от Централно разузнавателно управление на САЩ Наш е гледана от към този момент 34 581 фенове и е събрала 335 712 лв. доходи за трите седмици по екраните у нас.
 

Трети по ред в топ 10 на най-гледаните филми е българският " Привличане ". Филмът с Яна Маринова, Башар Рахал , Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Александър Сано, Радина Боршош, Владимир Пенев, Клои Рахал, Николета Лозанова, е гледан от 83 814 фенове и има към този момент 700 647 лв. доходи за месец на екраните.
 
На четвърто място е " Черната пантера " . Екшънът по комиксите от 60-те, в който се демонстрира първият тъмнокож супер воин - Т`Чала, е към този момент пет седмици на екраните у нас и за това време са го гледали 86 482 фенове и има 956 967 лв. доходи.
 

Пето място е за различен екшън - " Лично правораздаване ". Филмът с Брус Уилис , който е римейк на " Смъртоносно предпочитание " от 1974 година, основан по книгата на Брайън Гарфилд, е гледан от 10 815 фенове и събира 99 837 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.
 
Шесто място е за втората премиера от предишния уикенд - комедията " Гринго " . Черната комедия за необикновен артикул, който ще взриви пазара, само че се сблъсква с наркобосове, конкуренция и похищение в Мексико, е гледана от 2463 фенове и има 23 685 лв. доходи за първите три дни на екраните у нас.
 


На седмо място е " Категория 5 " . Екшънът за сбъднат грабеж по времето на катастрофична стихия, която връхлита малко градче и трезор на Федералния запас на Съединени американски щати, е към този момент две седмици по екраните у нас и за това време са го гледали 7117 фенове и има 62 630 лв. доходи.
 
Осмо място е за носителя на премия " Оскар " за най-хубав филм тази година - " Формата на водата " . Екшън-фантастиката на Гийермо дел Торо, чието деяние се развива през 60-те години по време на Студената война, е гледана от 5384 фенове и има 48 248 лв. за десетте дни на екраните у нас.
 

Девето място е за анимацията " Бикът Фердинанд " . Историята по детската книга на Мънро Лийф от 30-те години на предишния век, в която миролюбив бик попада от фермата, в която живее, на арената за бикоборци, е към този момент три месеца на екраните у нас и за това време са го гледали 104 918 фенове и има 934 388 лв. доходи.
 
Десето място е за кино лентата на Стивън Спилбърг " Вестник на властта " . Разказът за събитията към публикуването на секретни документи за Виетнамската война през 70-те години на предишния век от всекидневници във Вашингтон е към този момент три седмици на екраните у нас и за това време са го гледали 11 537 фенове и има 109 489 лв. доходи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР