Създадената през 1995-а година българска компания Екстрапак строи нов завод

...
Създадената през 1995-а година българска компания Екстрапак строи нов завод
Коментари Харесай

Великотърновска компания строи завод за 12 милиона лева в старата столица

Създадената през 1995-а година българска компания " Екстрапак " строи нов цех за произвеждане на екологични хартиени опаковки във Велико Търново. Инвестицията е в размер на 12 милиона лв. и ще разкрие 80 работни места, оповестиха от компанията пред районните медии в остарялата столица. Новина беше доказана пред Money.bg и от локалната община.

Заводът би трябвало да е изцяло построен още до края на тази година.

Българска и австрийска компания влагат €40 милиона в цех за електрически колела край Пловдив

Предприятието ще разкрие 1 000 работни места

В годините след основаването си " Екстрапак " неведнъж усилва индустриалния потенциал и уголемява мрежата от представителства във всички огромни български градове. Основната част от облагата си компанията реинвестира в дипломиран личен състав и високотехнологично съоръжение.

Първия си съвременен цех " Екстрапак " пуска в употреба напролет на 2001-а година. След време са построени още три. Новият, четвърти поред, ще бъде издигнат на личен терен върху 5 дка повърхност с РЗП 7000 кв. м и ще се намира по пътя за село Леденик.

В него ще се работи при непрестанен индустриален цикъл, а оборудването ще включва 15 нови машини, измежду които ще има такива за щемпел, за форматиране на хартията и за конфекциониране на крайните произведения.

Великотърновската компания изнася 70% от продукцията си отвън България, основно за страните от Европейски Съюз, както и за Швейцария, Норвегия и Англия.

Към момента личният състав на " Екстрапак " във Велико Търново наброява над 700 души. Още 40 работят в дъщерна компания в столицата. В София компанията има офисна и логистична база от 2004-а година.
 Видинският цех, който търси над 100 нови чиновници с 1000+ лв. заплата
Видинският цех, който търси над 100 нови чиновници с 1000+ лв. заплата

Инвестицията в " Технически съставни елементи - България " ЕООД досега надвишава 6 милиона лева
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР