Създадена е организация за подготвяне на списъци за българи, живеещи

...
Създадена е организация за подготвяне на списъци за българи, живеещи
Коментари Харесай

10 българи, живеещи край Одеса, искат да се евакуират в България

Създадена е организация за приготовление на описи за българи, живеещи в региона на Одеса, които желаят да се изтеглят в България.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 883
10 индивида са записани от три села, които желаят краткотрайно да се настанят в България, съобщи в " Денят стартира " Иван Стоянов, представител на Българската социална организация Камчик.

В Украйна се вкара военно състояние. Спокойна е ситуацията на 120 километра от Одеса.

" Има жители на България, които имат единствено украински паспорт, има хора, които нямат чуждестранен паспорт. Работи се по това румънската страна да пропуща тези хора, които нямат паспорти за излизане, това са най-вече дами и деца ", добави Иван Стоянов.

По думите му хората са изплашени. Въведен е комендантски час от 22 вечерта до 6 сутринта, в същото време не може да се пътува и да се излиза от у дома.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 883  Руснаците са блъснали и граничен пункт в Украйна, има жертви Руснаците са блъснали и граничен пункт в Украйна, има жертви  Българин в Харков: Има заплаха от обсада, невероятно е да се върна в България Българин в Харков: Има заплаха от обсада, невероятно е да се върна в България  Експерти считат: Военната интервенция на Русия в Украйна е била доста добре премислена Експерти считат: Военната интервенция на Русия в Украйна е била доста добре обмислена
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР