Съюзниците от НАТО може да са готови да премахнат някои

...
Съюзниците от НАТО може да са готови да премахнат някои
Коментари Харесай

Писториус: Украйна има своето бъдеще в НАТО

Съюзниците от НАТО може да са подготвени да отстранен някои трудности по пътя на Украйна към военния съюз, съобщи немският министър на защитата Борис Писториус в Брюксел, където се организира среща на военните министри от Алианса.

" Има ясни сигнали от НАТО, че Украйна има своето бъдеще в НАТО. Но всички са изцяло наясно, че приемането на страна, която е във война, тъй като е била нападната, просто не е допустимо. Всеки би трябвало да разбере това, тъй като в противоположен случай НАТО незабавно ще се трансформира във воюваща страна, а това не е нещо, което желаеме. Президентът Зеленски също знае това ", съобщи Борис Писториус, министър на защитата на Германия.

Според " Вашингтон пост " Съединените щати са дали своята предварителна поддръжка на проект, който планува унищожаване на пречките пред влизането на Украйна в НАТО, без да се дефинират периоди за приемането ѝ. Германският министър на защитата акцентира, че в този момент фокуса би трябвало да е оказване на военна помощ на Украйна. Писториус разгласи, че Берлин ще даде на Киев 64 ракети земя-въздух за системата Пейтриът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР