Съюзниците на Навални вчера казаха, че той е бил преместен

...
Съюзниците на Навални вчера казаха, че той е бил преместен
Коментари Харесай

Днес Алексей отново не се яви пред съда по видеовръзка. Мистери...

Съюзниците на Навални през вчерашния ден споделиха, че той е бил изместен от наказателната колония, където излежаваше присъдите си от средата на предходната година, и актуалното му местоположение е незнайно. Сътрудниците му се подготвяха за преместването му в колония със " специфичен режим ", който е най-стриктният режим в съветската система на пандизите, откакто през август опозиционерът беше наказан на още 19 години затвор в допълнение към присъдата от 11 и половина години затвор, която към този момент излежава.

 

Процесът на пренасяне на затворници с железопътен превоз през голямата територия на Русия в някои случаи лишава седмици, а юристите и фамилиите им от време на време не могат да получат информация за местоположението и здравословното им положение, до момента в който не доближат до местоназначението си, показва Ройтерс. Все още не е ясно дали Навални към този момент е напът към нов затвор.

 

" Днес Алексей още веднъж не се яви пред съда по видеовръзка, само че в този момент никой не приказва нелепости за " електрически проблем ". ​Служител на наказателна колония 6 съобщи, че Алексей е напуснал тяхната колония, само че не знаел къде е бил трансфериран ", написа през днешния ден Ярмиш в " Екс " (доскоро " Туитър " ).

 

Тя допусна, че първичното пояснение, че в продължение на шест дни електрически проблем е осуетил явяването на Навални, е било ловкост от страна на управляващите за печелене на време.

 

Към момента няма коментар от страна на съветската Служба за пандизите, отбелязва Ройтерс.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР