Съюзник на президента Владимир Путин предупреди, че Русия има оръжия,

...
Съюзник на президента Владимир Путин предупреди, че Русия има оръжия,
Коментари Харесай

Кремъл: Имаме оръжия да унищожим САЩ

Съюзник на президента Владимир Путин предизвести, че Русия има оръжия, с които да унищожи всеки зложелател, в това число Съединени американски щати, в случай че е застрашено личното ѝ битие, като увери, че Вашингтон подценява нуклеарната мощност на Москва, съобщи " Ройтерс ".

" Американските политици, хванати в клопката на личната си агитация, остават уверени, че при положение на директен спор с Русия, Съединените щати са способни да стартират подхващат предпазен ракетен удар, след което Русия към този момент няма да може да отговори. Това е недалновидна нелепост и е доста рисково ", съобщи през днешния ден авторитетният секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев пред " Российская газета ".

" Русия е търпелива и не плаши никого с военното си преимущество. Тя обаче разполага със модерни неповторими оръжия, способна е да унищожи всеки съперник, в това число Съединени американски щати, при положение на опасност за нейното битие ", сподели Патрушев.

Русия съобщи, че една от аргументите, заради които е изпратила десетки хиляди бойци в Украйна през февруари предходната година в по този начин наречената от нея " специфична военна интервенция ", е била да се опълчи на възприеманата опасност за сигурността, произлизаща от доближаването на Киев с ръководения от Съединени американски щати защитителен съюз НАТО.

Оттогава Русия упреква Запада, без да показа доказателства, че насочва нуклеарни закани против нея, и приказва за готовността си да употребява нуклеарни оръжия при рискови условия, в случай че самото битие на съветската страна е застрашено, отбелязва " Ройтерс ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР