Съюзът за Стопанска инициатива, в качеството си работодателска организация, подкрепя

...
Съюзът за Стопанска инициатива, в качеството си работодателска организация, подкрепя
Коментари Харесай

Застраховка “Киберсигурност” обезсилва хакерите

Съюзът за Стопанска самодейност, в качеството си работодателска организация, поддържа и предизвиква своите членове, както и бизнеса в България за непрекъсната грижа по отношение на опазването на персонални и фирмени данни, посредством вложения и развиване на системите за сигурност.

„ Виртуалното оръжие ” добива все по-голяма мощност. Последният образец е хакерската офанзива от 15 юли против Национална агенция за приходите, която занапред следва да бъде оценена. И в случай че към момента не осъзнавате сериозността на казуса и потребността от отбрана за вашия бизнес, ето някои данни от статистиката в световен, международен мащаб:

• Поради невъзможността дребният бизнес да отделя нужните финансови средства и фрагменти, над 50% от хакерските атаки са ориентирани точно против него
• От 2015 година насам, всеки ден, се записват повече от 4000 офанзиви на рансъмуер (вируси криптиращи файловете и искащи откуп, с цел да ги възстановите)
• Паричната стойност на загубата на данни мъчно може да се оцени, само че в множеството случаи е голяма
• До 2021 година се чака киберпрестъпността да коства на световния бизнес трилиони долари
• През последната година 66% от огромните предприятия са изгубили част от данните си

Базирайки се на тази световна опасност, един от членовете на Съюза за Стопанска Инициатива, ЗК „ Лев Инс ” АД, създава нова наклонност в бизнеса – артикул, обвързван с кибербезопасността и отбраната, сложен метод с неповторими технологии, приложени с професионализъм.
Възползвайки се от този осигурителен артикул, бизнесът ще разполага освен със застрахователна отбрана, само че и с спомагателен достъп до решения, свързани с откриването на техните накърнимост преди да станат жертви на хакерска атака, постигайки по висока степен на фирмена осведомителна отбрана и познаваемост на новите европейски регулации.
Вие ще получите помощ и поддръжка с съответна съответна реакция от вашия осигурител, с български специалисти, израелски и международни опитни експерти.
Допълнително бизнесът ще получи помощ с безвъзмездна информация за най-важните неща от законите, процедурите и европейските наставления, които сте длъжни да спазвате, както и какво да извършите, с цел да оцените вашата осведомителна накърнимост и да прецените доколко е готова компанията Ви против хакерски атаки.
Киберпрестъпниците стават все по-изобретателни и стимулирани, а честотата на киберпрестъпленията се усилва, както и финансовите последствия. Днес от ден на ден компании биват атакувани, а вредите са големи. Застраховката „ Киберсигурност ”, носи в допълнение успокоение на фирмите, вероятно подложени на хакерски атаки. Тя може да покрива разноски, свързани с разрешаването на казуса и възобновяване на вредите, а от време на време за бизнеса тази застраховка е последната линия на отбрана против един от най-често срещаните бизнес опасности.

ИЛИ

Нашето решение за вас

Вие ще получите помощ и поддръжка с съответна съответна реакция от вашия осигурител, с български и израелски опитни експерти, следвайки добре одобрени международни практики.
Допълнително ще ви помогнем с безвъзмездна информация за най-важните стъпки нужни при спазването на законите, процедурите, европейските наставления, и положителни практики, с цел да оцените вашата киберустойчивост, както и да прецените доколко е готова компанията ви против бъдещи хакерски атаки.
Застраховката „ Киберсигурност ” ЗК „ Лев Инс ” АД е един от най-новите артикули, които компанията предлага, като значително дава отговор на проблем, който не съществуваше преди броени години. Тъй като през последните две десетилетия съвсем всички компании – от най-малките до най-големите започнаха да разчитат на цифрови технологии, те по несъзнателен път се трансфораха в цел на недоброжелатели и „ кибертерористи ”.
Киберпрестъпниците стават все по-изобретателни и стимулирани, а честотата на киберпрестъпленията се усилва, както и финансовите последствия. Днес от ден на ден компании биват атакувани, а вредите са големи. Застраховката „ Киберсигурност ”, носи в допълнение успокоение на компании те, наранени от хакерски атаки. Тя може да покрива разноски, свързани с разрешаването на казуса и възобновяване от вредите, а от време на време за бизнеса тази застраховка е последната линия на отбрана против един от най-често срещаните бизнес опасности. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР