Съюзът, представляващ адвокатите на правната помощ, одобри във вторник противоречива

...
Съюзът, представляващ адвокатите на правната помощ, одобри във вторник противоречива
Коментари Харесай

Синдикатът на правната помощ одобрява про-Хамас, антисемитска резолюция, призоваваща за бойкот на еврейската държава „апартейд“, казват критици

Съюзът, представляващ юристите на правната помощ, утвърди във вторник спорна анти-израелска резолюция, която приканва за стопански протест на „ апартейд “ еврейска страна и неотложно преустановяване на огъня в Газа – което критиците осъдиха като про-Хамас и антисемитско.

Резолюцията на Асоциацията на юристите за правна помощ/Local 2325 на United Auto Workers беше призната с 1067 гласа против 570 срещу.

Той мина макар хода, опровержителен на политиката на неговия шеф — Дружеството за правна помощ — да заобикаля заемането на позиции по интернационалните политически спорове.

Декларацията за задачата на организацията декларира, че тя се основава на „ едно просто, само че мощно разбиране: че на никой нюйоркчанин не би трябвало да бъде отказано правото на равно правораздаване “.

„ Стремим се да бъдем фар на вяра за нюйоркчани, които се усещат подценени – без значение кои са, от кое място идват или по какъв начин се разпознават “, се споделя в него.

Разногласната резолюц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР