Съюзът настоява за увеличение на заплатите с 12% и увеличаване

...
Съюзът настоява за увеличение на заплатите с 12% и увеличаване
Коментари Харесай

Преподавателите в Калифорния в най-голямата университетска система в САЩ започват стачка за по-добро заплащане

Съюзът упорства за нарастване на заплатите с 12% и увеличение на родителския отпуск от шест седмици до цялостен учебен срок. Те също по този начин желаят по-управляеми натоварвания за преподавателите, по-добър достъп до центрове за кърмене и тоалетни, включващи пола.

Ан Луна, президент на клона на профсъюза на преподавателите в Сакраменто, сподели, че тези служащи се нуждаят от нарастване на заплащането и придобивките в време, когато разноските за наем, хранителни артикули, грижи за деца и други потребности се покачиха през последните години.

„ Те могат да си разрешат да обезпечат заслужено обезщетение и безвредни условия на труд “, сподели Луна в изказване. “ Време е да спрем да насочваме образованието и парите на данъкоплатците към висша администрация. "

Офисът на ректора на Калифорнийския държавен университет споделя, че нарастването на заплатите, което синдикатът търси, ще коства на системата 380 милиона $ нови периодически разноски. Това би било с 150 милиона $ повече от увеличеното финан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР