Съюзът на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията

...
Съюзът на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията
Коментари Харесай

Заведенията скочиха срещу изказване на областния управител на Варна | СБЗ и БАЗ възмутени от Не е нормално да се затварят училища, а заведенията да работят

Съюзът на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията излязоха с послание към регионалния шеф на Варна Марио Смърков.

Поводът е несъгласието с думите на Смърков " Не е обикновено да се затварят учебни заведения, а заведенията да работят. " , които съгласно Сдружението на заведенията внасяло опълчване и разделяне.

Господин Смърков, насочваме към вас недвусмисленото си обръщение в отговор на гореизложеното ваше изявление. Категорично се разгласяваме срещу какъвто и да е било опит, освен от ваша страна, а и по принцип, за опълчване на който и да е било бранш на стопанската система на България против децата и в частност учениците. Абсурдни са сходни изявления от лица, олицетворяващи страната. Те не са в изгода нито на обществото, нито на бизнеса, още по-малко за оправянето с пандемията.

Абсурдно е заведенията, работещи наложително и принудително от месеци със " зелен документ ", да се поставят против децата в училище;

Абсурдно е заведенията, в които над 80% от чиновниците ни към този момент са имунизирани, да се съпоставят с децата, при които процентът на имунизация надали е над 2-3%. ;

Тук е и мястото да отбележим, че учебното образование до 16-годишна възраст е наложително, до момента в който посещаването на заведения е по лична воля и предпочитание.;

По публични данни, позитивните проби измежду децата е над 25%. ;

Нямаме информация какъв е точният % на имунизирани учители и държавни чиновници, само че сме уверени, че в процентно отношение, те са не повече от половината на тези, които са имунизирани в нашия отрасъл. А по тази причина съдим по " зелените документи ", които проверяващите органи ни показват при инспекциите си - бързи антигенни проби!!!

Обръщаме внимание, че единствено до преди две години нямаше нищо по-нормално, при грипна зараза да се афишира и съответната грипна почивка в учебните заведения! Не ли? И никой в никакъв случай не е затварял бизнеси като заведения за хранене и нощни клубове.

Къде тогава е логиката в изявлението ви и не сте ли на мнение, че то е нездравословно и дължите опрощение? Не единствено към бизнеса, а и към обществото!

Спрете разделянето!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР