Съюзът на собствениците на заведения и Асоциацията на заведенията искат

...
Съюзът на собствениците на заведения и Асоциацията на заведенията искат
Коментари Харесай

Заведенията канят на публична среща здравния министър

Съюзът на притежателите на заведения и Асоциацията на заведенията желаят на обществена среща със здрвния министър проф. Костадин Ангелов , на която да му зададат натрупали се у тях въпроси, свързани с рестриктивните мерки,заради които те са затворени от края на ноември.
Напрежението в бранша се усили доста откакто от 1 февруари бяха разхлабени на процедура всички останали ограничения, а те останаха затворени за още месец.
 Ричард Алибегов: Чакаме отговор от премиера, по-късно ще решим по какъв начин да продължим Ричард Алибегов: Чакаме отговор от премиера, по-късно ще решим по какъв начин да продължим
“Всички решения в Асоциацията се взимат на база анкета сред членовете ни. Миналата седмица ние, като ръководители обявихме, че с...
Освен това те упрекват Националния действен щаб, че оповестява погрешна информация имайки поради оповестената на последната конференция нар. тексаска канара, която регистрира в каква обстановка какъв е рискът от болест. Тя бе представена от ръководителя на щаба Венцислав Мутафчийски .
Според двете организации той погрешно е съобщил къде се намират заведенията, съгласно нея. Посочват, че с по-висок риск са визитите във фитне и ходенето на концерт.
" Водени от горното, стигаме до заключението че, в случай че сте се управлявали по тази графика, то излиза - първо, че ни лъжете и, второ, че обслужвате скрити, персонални или на трети лица ползи! Защото не виждаме логичност да отваряте браншове, които са с два пункта по-рискови от нашия, а бяхме затворени по едно и също време ", афишират организациите.
Не дефинират дата на обществения диалог, само че показват, че е значимо от отговорите на министъра да не останат неясноти у близо 450 хиляди, които са без работа, свързани директно и индиректно със затворените заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР