Съюзът на българските журналисти със свое решение ще удостои посмъртно

...
Съюзът на българските журналисти със свое решение ще удостои посмъртно
Коментари Харесай

Виктория Маринова с награда от СБЖ

Съюзът на българските публицисти със свое решение ще удостои посмъртно Виктория Маринова с приз за изявена гражданска позиция на гала по връчването на годишните си награди, оповестиха нейни сътрудници от предаването „ Детектор “ по русенската телевизия TVN, на което Вики бе водеща.

„ Дори и да не беше публицист по специалност, Вики беше подобен по предопределение и сърце и сигурно това самопризнание е справедливо, без умишлено да е търсено “, споделят те.

На страницата на предаването сътрудниците й разгласяват картичка с думи на признателност и благодарност към Виктория от децата и екипа на Центъра за настаняване на деца и младежи с увреждания, прочут в Русе като Розовата къща. Това е една от последните благотворителни начинания на Виктория.

„ Детското самопризнание и любов е удостоверение за голямото й сърце, късчета от което ще носим стотици, а даже хиляди хора, които я познавахме! ", пишат публицистите.

Церемонията по награждаването ще бъде на 9 ноември от 18,00 часа в постройката на Съюз на българските журналисти на ул. „ Граф Игнатиев “ 4 в София. Най-вероятно на церемонията ще участва сътрудник на Виктория от предаването „ Детектор “, написа "Монитор ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР