Сайтове, свързани с депутата от ДПС Делян Пеевски, претоплят фейсбук

...
Сайтове, свързани с депутата от ДПС Делян Пеевски, претоплят фейсбук
Коментари Харесай

Сайтове, свързани с Пеевски, претоплят фейсбук защита на Цветанов от 2015 г.

Сайтове, свързани с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, претоплят фейсбук акция в отбрана на Цветан Цветанов от 2015 година Според въпросните медии-бухалки, сега се организира дейна акция в обществената мрежа под името: „ Аз стоя зад Цветан Цветанов.
Проверка на Фрог сподели, че сходна отбрана няма. Имало е такава самодейност, само че през 2015 година, когато административният съд е удостоверил 4-годишната присъда на Цветанов за 6-те отхвърли да се приложи СРС по отношение на някогашен началник на ГДБОП.

Потърсихме политически анализатори, които обясниха, че появяването на тази вест не е инцидентно. Според тях най-вероятно става дума за интензивно мероприятие, с което се цели да се нагнети още по-голямо напрежение към абсурда с парцелите на властимащите и по-контретно на втория в ГЕРБ Цветан Цветанов. В момента в публичното пространство се пускат взаимно изключващи се клюки. Първият е, че Цветанов няма да бъде пипнат с пръст и ще резервира всички позиции, без значение от абсурда с покупката на тузарски апартамент на столичната ул. " Лозенка " на нереално ниска цена. Вторият е, че ще бъде махнат единствено от мястото му на началник на предизборния щаб, само че ще остане да дирижира изборите в сянка.

.

През последните дни се разбра, че ръководителят на Върховен касационен съд Лозан Панов е обект на инспекция за купено през 2013 година бунгало от 37 кв. м с малко земя в местността Прибой край Варна. Там от години прокуратурата се явява съучастник в комерсиално сдружение, което има за цел да строи почивни бази на бреговата линия тъкмо до гората на нос Галата. От него купуват парцели мнозина представители на правосъдната власт, само че никой не е бил разследван за цената.

Точно за Лозан Панов обаче Национална агенция за приходите реши, че идентични имоти с постройки се продавали на доста по-високи цени от тази, която той е заявил, и го подложи на огромна проверка. Заради този проблем, както и поради 1500 евро доходи от наем, които данъчните вменяват на Панов, защото бил съсобственик с 1/6 в жилището на майка си, в този момент той е обект на нова проверка, написа " Сега ". Тя е за 2012 година и в началото е била по общия ред, само че на 6 март е трансформирана и към този момент се прави по разпоредбите за " особени случаи ", регламентирани в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР