Сайтът за видео забавление, Vbox7.com, ще посрещне своите фенове в

...
Сайтът за видео забавление, Vbox7.com, ще посрещне своите фенове в
Коментари Харесай

Vbox7.com събира супер уеб герои по време на Comic Con

Сайтът за видео развлечение, Vbox7.com, ще посрещне своите почитатели в специфична супер зона по време на най-голямото младежко събитие у нас – Aniventure Comic Con. В нея посетителите ще могат да се срещнат с някои от най-популярните уеб тийн звезди, които почитателите наблюдават във Vbox7.com, както и да се включат в разнообразни занимателни интензивности.

Aniventure Comic Con ще се организира на 9 и 10 септември в Inter Expo Center в София. Събитието събира на едно място артисти от сериалите „ Игра на тронове “ и „ Дневниците на вампира “, графити и косплей актьори, както и най-големите български уеб звезди.

В зоната на Vbox7.com по време на Aniventure Comic Con почитателите ще могат да видят звездите от първия български тийн уеб сериал „ Не по този начин, брат! “, студентската уеб комедия „ Апартамент 404 “, както и най-новият уеб сериал „ Следвай ме “. Посетителите ще могат да се срещнат и с Филяка и Ванката от „ Типично “, Ева Георгиева от #EVA и #KIFLA, а също по този начин и Мона от „ Секс лафче “.

Кои са всички звезди, които ще участват на събитието и какви изненади са приготвили те за своите почитатели, ще разберем напълно скоро.

Освен срещи със супер уеб героите, в супер зоната на Vbox7.com, посетителите ще могат да вземат участие в разнообразни занимателни интензивности. Феновете ще бъдат зарадвани с интерактивни куизове с награди, а също по този начин ще могат да си създадат фотоси в специфичната фото будка на Vbox7.com.

Очаквайте скоро още информация за присъединяване на уеб тийн героите в Aniventure Comic Con. Повече за събитието и програмата може да видите тук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР