Сайтът за разследваща журналиста bird.bg публикува писмо до президента на

...
Сайтът за разследваща журналиста bird.bg публикува писмо до президента на
Коментари Харесай

Трус в БФС: Кой и как в България иска да спечели от финансовата манна от УЕФА?

Сайтът за проверяваща журналиста bird.bg разгласява писмо до президента на БФС Борислав Михайлов, което разкрива по какъв начин градежът на Националната футболна база в УЕФА даже не е почнал повече от година след одобряването на плана. Писмото датира от 7 ноември 2013 година, когато президент на УЕФА е Мишел Платини.

" УЕФА заплаща милиони за градежа на Националната футболна база в Бояна, само че той даже не е почнал. Мишел Платини написа на Борислав Михайлов, че планът се бави и рискува да бъде отписан. Защо е това туптене на топката? Кой и по какъв начин в България желае да завоюва от финансовата манна от УЕФА? ", се оповестява от източника.
 УЕФАлиикс с въпроси към БФС дават обещание от Bird.bg УЕФАлиикс с въпроси към БФС дават обещание от Bird.bg
Документи, изтекли от УЕФА с въпроси към БФС преди идния на 12 октомври конгрес дават обещание от Bird.bg. Ето какво написа на страницата...

По-рано денем от bird.bg оповестиха, че идният конгрес на БФС на 12 октомври е добър мотив за инспекция на футболната централа. Журналистите оповестиха, че имат " един куп документи, изтекли от УЕФА, цялостни с въпроси към управлението на БФС ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР