Сайтът за независима журналистика Actualno.com постигна една от големите си

...
Сайтът за независима журналистика Actualno.com постигна една от големите си
Коментари Харесай

Actualno.com e най-четеният сайт в страната. Благодарим за доверието!

Сайтът за самостоятелна публицистика Actualno.com реализира една от огромните си цели - да бъде най-четеният в България.

През декември 2021 година медията ни е №1 по посещаемост в страната. По данни на Gemius за предишния месец сме достигнали до съвсем два милиона читателска аудитория. А общият брой четения на публикациите на Actualno.com за същия интервал е 29 милиона. Класацията демонстрира, че сме преди всичко освен спрямо останали медии, а тотално - това е най-предпочитаният уебсайт в интернет пространството у нас изобщо.



 

Така наподобява класацията на най-четените медии в страната по данни на Gemius

 



Класирането на визитите по отношение на всички уеб страниците в страната

 

Другите уеб сайтове от медийната група на WebGround показват сходни резултати - може да видите цялостното представяне тук.

Iwoman.bg да вземем за пример е най-предпочитаният дамски уебсайт измежду конкурентните издания - аудиторията ни доближи милион и 100 хиляди консуматори за последния месец. А sportlive.bg, спортното ни издание, доближава до 625 000 читатели. 



Iwoman.bg е водещият дамски сайт 



Спортният ни уебсайт sportlive.bg е трети в класацията

 

Статистическото предимство, въпреки и безапелационно, в никакъв случай не е било самоцел в медийната ни група. Ако сме го постигнали, то е натурален резултат от напъните на публицистите ни и високата оценка на читателите за тяхната работа.

И тъй като постоянно се опитваме да открием положителната вест, ето и нея: свободната публицистика, фактологично чистите вести, истинските мнения и уважението към публиката, са критерии, които се отплащат. И са най-търсените през днешния ден. Ако преди време беше належащо да потвърждаваме тези качества със личния ни идеализъм, в този момент той намира удостоверение и в цифрите. Те са триумф освен за нас, само че и за гражданското общество въобще. Затова свободата на словото постоянно ще има поръчител в лицето на екипа на Actualno.com. 

Благодарим за доверието!

Ще продължим да вършим, това, което умеем - да не го предаваме. 

 

Екипът на Actualno.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР