Сайтът за фейк новини “Терминал 3, който протестърите от Протесна

...
Сайтът за фейк новини “Терминал 3, който протестърите от Протесна
Коментари Харесай

Сайтът на “умните и красивите” изчезна заради спор за пари от хазарт и грантове!

Сайтът за фалшив вести “Терминал 3 ”, който протестърите от Протесна мрежа направиха, се срина поради кавги и разногласия за пари.
Бнюз научи, че двама от протестърите, които се водиха основатели и номинални основатели на уеб страницата Ивет Добромирова и Теодор Михайлов са затънали във взаимни кавги и борби в съда. Споровете са за пари от грантове и от хазартния бизнес, който в последно време използваше уеб страницата на лакомите протестъри да тиражира подправени вести и измислици за неуместни съперници.
Терминал 3 бързо стана част от “фабриката за подправени вести ” на подсъдимите олигарси, само че не съумя да натрупа известност и въздействие даже измежду професионалната общественост на платените протестиращи.
Въпреки финансовите инжекции от хазартни босове и всякакви грантове уеб сайтът имаше не повече от 50 постоянни читатели най-вече от офисите на кръга Капитал. Парите за платените митинги от 2013-14 година събра жълтопаветниците от компрометираната раз-градска десница, парите и лакомията към тях ги изпокараха и направиха да наподобяват жалки в очите даже на приятелчетата и спонсорите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР