Сайтът Обекти“, част от нашата издателска група МИТ Прес ООД, стартира

...
Сайтът Обекти“, част от нашата издателска група МИТ Прес ООД, стартира
Коментари Харесай

Obekti.bg стартира своя подкаст „Ти и науката“

Сайтът „ Обекти “, част от нашата издателска група " Разузнавателна служба на Турция Прес " ООД, стартира „ Ти и науката “ – подкаст, който ще се стреми да провокира мозъците на своите слушатели и да даде платформа на науката в услуга на всекидневието на хората.

От март екипът на изданието влиза в нова роля. Наред с научнопопулярните изявления, които сте привикнали да четете на, в аудио формат ще бъдат показани полемики на настоящи тематики от сферите на логиката на психиката, медицината, науката, технологиите и космоса.

Водещ на подкаста е Диана Узунова, която има дълготраен опит като радио публицист, а негови посетители ще бъдат експерти от разнообразни области. Те освен ще разясняват значимите за науката тематики, само че и ще споделят скъпия си опит с вас.

Подкастът „ Ти и науката “ се излъчва ежемесечно, като първият епизод „ Ваксините, COVID-19 и имунният отговор на нашето тяло “ с посетител проф. доктор Доброслав Кюркчиев, шеф на Лаборатория по Клинична имунология към УМБАЛ “Св. Иван Рилски ", може да бъде слушан във всяка една от четирите известни платформи:

В Епизод 1  ще научите по какъв начин работят имунизациите против COVID-19, за какво е значимо да се имунизираме, кои са най-големите опасения, свързани с тях, и какъв имунен отговор би бил задоволителен, с цел да постави завършек на сегашната пандемия.

Пожелаваме ви прелестно слушане!

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР