Сайтът на имигрантите InterNations анкетира около 15 000 души, напуснали

...
Сайтът на имигрантите InterNations анкетира около 15 000 души, напуснали
Коментари Харесай

Десетте най-екологично чисти страни в света, според имигрантите

Сайтът на имигрантите InterNations интервюира към 15 000 души, напуснали своята татковина. Те оцениха новото си място на живот съгласно другите фактори на околната среда, в това число качеството на въздуха, отношението на държавното управление към измененията на климата и ограниченията за ръководство на отпадъците и преработването. Въз основа на тези фактори беше формирана ранглиста на десетте най–екологично чисти страни.

10. Люксембург
Според американския бежанец опцията да вървиш пеш и да караш колело измежду природата е едно от главните преимущества на живота в Люксембург. 92% от интервюираните правят оценка позитивно положението на околната среда. 78% са удовлетворени от качеството на въздуха.

9. Канада
Имигрант от Русия съобщи, че „ чистата вода и въздуха “ е това, което тя обича в Канада. 96% имат позитивна оценка за положението на околната среда. 71% от популацията се интересува от екологичните проблеми.

8. Германия
Около 90% от имигрантите оцениха позитивно водоснабдяването и канализацията на страната.
90% са удовлетворени от положението на околната среда. 86% правят оценка достъпността до екологично чисти артикули и услуги.

7. Нова Зеландия
Около 79% от имигрантите са съгласни, че болшинството от популацията се интересува от екологичните проблеми. 96% правят оценка позитивно положението на околната среда. 85% от популацията са съгласни, че държавното управление съществено се отнася към измененията на климата.

6. Дания
Имигрант от Южна Африка сподели, че датчаните се грижат за околната среда и че техните биологични артикули са елементарно налични и могат да се рециклират. 87% от интервюираните са оценили позитивно положението на околната среда. 93% са удовлетворени от качеството на водоснабдяването и канализацията в страната.

5. Швейцария
Анкетираните високо оцениха красивите паркове в огромните градове на страната. 83% са удовлетворени от естествената среда. 91% от популацията е предостатъчно от качеството на въздуха.

4. Австрия
Според преселник от Филипините страната е „ най-организираната, чиста и красива “ страна, в която в миналото е живял. 97% са удовлетворени от естествената среда. 91% от популацията са удовлетворени от държавните ограничения за събирането и преработване на отпадъците.

3. Норвегия
Имигрант от Украйна сподели, че това, което най-вече харесва в Норвегия, е „ красивата природа, чистият въздух, чешмяната вода и грижата за околната среда “. 93% са удовлетворени от положението на околната среда.
89% от популацията са съгласни, че държавното управление съществено се отнася към измененията на климата.

2. Швеция
Около 93% от измигрантите са позитивно настроени към съществуването на чиста сила и ограниченията за нейното икономисване. 95% от интервюираните са удовлетворени от естествената среда. 88% са удовлетворени от достъпността до екологично чисти артикули и услуги.

1. Финландия
Финландия бе класирана преди всичко по редица фактори като качеството на въздуха, ръководството на отпадъците и ограниченията за запазване на околната среда. 98% от интервюираните са удовлетворени от качеството на околната среда. 95% от популацията е предостатъчно от качеството на въздуха.

(Превод за " Труд " - Павел Павлов)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР