Сайт за споделяне на тайни разкрива за какво си мислят

...
Сайт за споделяне на тайни разкрива за какво си мислят
Коментари Харесай

За какво си мислят жените по време на секс

Сайт за шерване на секрети разкрива защо си мислят дамите по време на секс и какво им оказва помощ да доближат по-бързо до оргазъм. Мислите им варират от нецензурен до искрено озадачаващи - да вземем за пример за котки и гевреци. Десетки дами са употребявали уеб страницата „ Уиспър”, с цел да споделят най-интимните си откровения, предпазени от анонимността.
Една от потребителките на уеб страницата е признала, че когато прави секс с колегата си, по-бързо доближава до оргазъм, когато мисли за гевреци. Друга е споделила, че когато със брачна половинка й се разгорещят сред чаршафите, мисълта й е заета с котки.
Друга анонимна дама е декларирала, че когато се отегчава по време на секс, зяпа из стаята и мисли за инцидентни неща, като да вземем за пример, че би трябвало да си поставя повече шампоан, когато се къпе.
Други споделят интимни секрети, които по-скоро биха наранили сътрудниците им, в сравнение с биха ги изумили, в случай че ги научат – да вземем за пример, че мислят за някогашните си, с цел да получат по-бързо оргазъм. Не са необичайност и дамите, които по време на секс мислят за предходните изгори на приятелите или съпрузите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР