Сайт окраде видеа с участието на родната актриса Койна Pyceва

...
Сайт окраде видеа с участието на родната актриса Койна Pyceва
Коментари Харесай

Сайт ОКРАДЕ Койна Русева и Мария Илиева! Гери Турийска съди измамниците

Сайт окраде видеа с присъединяване на родната актриса Койна Pyceва и поп дивата Мария Илиева. Клипчетата са част от плана „ Пощенска кутия за приказки ", основан от писателката и текстописец Гери Турийска . За злоупотребата се ожали самата тя в персоналния си профил в обществената мрежа Facebook.

Преди месец Турийска разкрила, че в последните три години онлайн платформата bgtime.tv e разгласила за платено гледане 48 видеа от „ Пощенска кутия за приказки ". В същото време тези клипове са качени от Гери и екипа на плана в Ютyб за безусловно гратис гледане.

Измамниците обаче монетизирали видеата, а също по този начин и предложили регистрация и възнаграждение на абонамент. В откраднатите клипове с изключение на Койна и Мария вземат участие още Юлиян Вергов, Любен Дилов, Мария Силвестър, Александър Кадиев, Цветелина Цветкова, Димитър Калбуров и други

В своята обява Турийска споделя, че защото самата цел на плана „ Пощенска кутия за приказки " е разпространението на новата българска литеpатypa по всевъзможни начини и не би отказала да работи в колаборация със уеб страницата, в случай че от него бяха поискали позволение или съглашение, преди да употребяват готовото наличие, написа " Телеграф ".

След вътрешна полемика на екипа на „ Кутията " се стигнало до решението да се свържат с юрист. Заедно с него тя се свързала и с екипа на bgtime.tv и потърсила съответно обезщетение във връзка случилото се, само че за жалост не получила съответен отговор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР