Съвсем скоро, в края на миналия месец, разбрахме малко повече

...
Съвсем скоро, в края на миналия месец, разбрахме малко повече
Коментари Харесай

Как излгежда подмладеният Харисън Форд

Съвсем скоро, в края на предишния месец, разбрахме малко повече детайлности към новия филм за Индиана Джоунс. Като най-интересното бе, че Харисън Форд ще бъде подмладен благодарение на новите технологии.

Харисън Форд ще бъде подмладен за " Индиана Джоунс 5 "

Ето какво знаем за кино лентата все още

Добрата вест е, че не се постанова да чакаме още за филмов откъс, който да ни потопи в атмосферата на петия кино лентата. И това не е всичко, тъй като бе разкрито и заглавието -  " Индиана Джоунс и часовникът на ориста "  (Indiana Jones and the Dial of Destiny).

От филмовия откъс не разбираме кой знае какъв брой доста за сюжета и връзките в него, само че пък ни е загатнато, че 80-годишният Харисън Форд ще се впусне в сериозния екшън за следващ път. Виждаме и какъв брой добра работа е свършена с подмладяването на артиста.

Както към този момент знаем, той няма да бъде подмладен за целия филм, а единствено за откриващите подиуми, които би трябвало да са разположени през 1944 година или към осем години след дейностите в първия филм. А по-късно скачаме самоуверено до 1969 година, когато Форд към този момент няма потребност да наподобява по-млад.

Но пък случилото се през 1944 година и спречкването му с нацистите наподобява ще бъде в основата на неприятностите, в които ще се забърка. 

" Индиана Джоунс и часовникът на ориста " е по кината от 30 юни 2023 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР