Съвсем скоро в кината излиза нов филм по хитовата Tomb

...
Съвсем скоро в кината излиза нов филм по хитовата Tomb
Коментари Харесай

Tomb Raider: Първа мисия идва в кината предпремиерно на 14 март и премиерно от 16 март

Съвсем скоро в кината излиза нов филм по хитовата Tomb Raider! Лара Крофт е самостоятелната щерка на екстравагантен авантюрист, който изчезва, когато тя едвам навлиза в тинейджърските си години. Сега, към този момент млада жена на 21-годишна възраст, без същинска цел и посока в живота си, Лара работи като вело-куриер по улиците на Лондон, едвам съумява да заплати наема си и рядко посещава лекциите, нужни ѝ да приключи образованието си. Твърдо решена да открие своя личен път, тя отхвърля да застане отпред на интернационалната бизнес империя на татко си също толкоз непоколебимо, колкото отхвърля концепцията, че него в действителност към този момент го няма. Неспособна да одобри обстоятелствата и да продължи напред с живота си седем години след изгубването му, даже Лара не може да разбере какво тъкмо я тласка към това един път вечно да разгадае пъзела към тайнствената му гибел.

Тръгвайки срещу волята и последното му предпочитание, тя оставя всичко, което познава, зад себе си, в търсене на последната известна дестинация на татко си: именита гробница на митичен остров посред смъртоносните води на Дяволско море, който може би се намира някъде край крайбрежията на Япония. Но задачата ѝ няма да е лесна – даже достигането до острова ще е извънредно подло. Залозите не биха могли да са по-високи за Лара. Бореща се с провокациите, въоръжена само с острия си разум, сляпа религия и твърдоглав дух, тя би трябвало да премине границата на личните си благоприятни условия. Ако оцелее в рисковото премеждие, това може да се окаже нейното израстване, което да ѝ завоюва името Tomb Raider.

Warner Bros. Pictures и Metro-Goldwyn Mayer Pictures показват Tomb Raider: Първа задача – историята на младата и решителна Лара Крофт и пътят, който изминава, с цел да се трансформира в световноизвестна героиня. Освен Алисия Викандер във кино лентата вземат участие още Уолтън Гогинс (Омразната осморка), Доминик Уест (The Wire, 300), Даниел Ву (Геобуря, Into the Badlands), Хана Джон-Кеймън (Игра на тронове) и други Режисьор е Роар Утауг (The Wave), сценариият е дело на Женива Робъртсън-Дуорет и Алистър Сидънс, по концепция на Еван Дохърти и Женива Робъртсън-Дуорет. Продуцент е носителят на „ Оскар “ Греъм Кинг (От другата страна).

Tomb Raider: Първа задача идва в кината на 3D и IMAX 3D на 16 март 2018 година
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР