Съвсем скоро в изненада за журито на Гласът на България

...
Съвсем скоро в изненада за журито на Гласът на България
Коментари Харесай

След опита за самоубийство сестрата на Димитър Цонев направи огромна крачка, реши да...

Съвсем скоро в изненада за журито на " Гласът на България " ще се трансформира Теодора Цонева, щерка на известния български артист Коста Цонев и сестра на починалия публицист Митко Цонев.

Тя ще отвори нова страница в живота си с присъединяване си в шоуто. Дали ще продължи към музикалните дуели, или осъществяването й ще остане епизодично завръщане към огромната сцена, ще разберем в пети епизод на „ Гласът на България “ в неделя, 18 март, от 20.00 часа, по bTV.

БЛИЦ напомня, че на 24 септември вечерта 50-годишната жена е призната по неотложност в " Пирогов ". В положение на меланхолия, разочарована от живота, сестрата на починалия към този момент тв водещ Димитър Цонев се пробвала да постави завършек на живота си, поглъщайки голямо количество антидепресанти, комбинирани с алкохол.


Най-успешното музикално риалити на bTV този сезон „ разрушава визиите “ и с нови интерактивни Viber стикери. Пакетът от 20 пеещи и танцуващи картинки е изцяло безвъзмезден за всички клиенти на приложението, регистрирани с български номер. Феновете на „ Гласът на България “ могат да споделят и показват страстите си с емблематични за шоуто поздрави и реплики.


Чатовете във Viber ще бъдат още по-забавни и истински с анимираните и озвучени от самите треньори лица на Графа, Поли, Камелия и Иван Лечев, както и със знаковите реплики и жестове на водещите Pavell & Venci Venc’. Специално за петия сезон на музикалното риалити, рок легендата Иван Лечев е изобразен с небезизвестната си корона, а паметният червен бутон към този момент моли „ Искам теб “.


Пети епизод от „ кастингите на мрачно “ в най-гледаното музикално шоу ще изненада треньорите и публиката и с още забавни герои. Актьор, чийто глас е прочут от редица филми и реклами, ще тества силата на гения си на сцената.


Освен него - семейство музиканти от Москва, пристигнали особено за присъединяване си в шоуто, ще се явят като съперници в „ Гласът.. " и в следващи осъществявания на сцената ще ревизират чий глас ще бъде по-харесван от журито. Две млади девойки, които се уповават на силата на вярата си в Бог, ще поднесат непредвиден микс от българска национална музика и поп парче.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР