Съвсем скоро ЦСКА ще има едноличен нов собственик и това

...
Съвсем скоро ЦСКА ще има едноличен нов собственик и това
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Папазки слага ръка на ЦСКА, дава милиони на Ганчев

Съвсем скоро ЦСКА ще има едноличен нов притежател и това ще бъде Валтер Папазки, научи Lupa.bg. Хазартният необут, който от известно време продължава да оказва помощ на Гриша Ганчев във финансирането на клуба, е имал няколко диалога с предприемача от Микре по отношение на придобиването на целия пакет акции на " армейците ".

Папазки, който е един от най-богатите в България, а съгласно някои има богатство повече и от Васил Божков в положителните му години, желае да ръководи клуба от Борисовата градина. Той оказа помощ доста на Ганчев в борбата за стадион " Българска войска ", който сега се разрушава, с цел да може да се реконструира.

Валтер Папазки е и един от най-влиятелните хора на азиатския хазартен пазар и бизнеса с ротативки. Според слуховете, той е бил индивидът, който най-вече е наклонил везните за избора на Васил Терзиев за кмет на София.

Из коридорите на " Армията " се чуват големи суми, които Валтер Папазки е предложил на Гриша Ганчев, с цел да се отдръпна, а точно - от порядъка на 80 млн. лв.!

Самият Гриша Ганчев е признал пред свои хора, че е спечелил най-голямата си борба - реконструкцията на " Българска войска ", която той и още помощници ще финансира, с цел да може стадионът да придобие един прелестен тип и да стане най-хубавият в България.



На някои от значимите мачове на ЦСКА Валтер Папазки беше видян в компанията на Гриша Ганчев и Христо Стоичков

Предложената от Папазки сума е в действителност внушителна, само че изцяло задоволява ползите и желанието на Гриша Ганчев, защото той неведнъж е заявявал, че ЦСКА му коства много средства, изключително след отдръпването на Юлиан Инджов, с който си поделяха разноските в клуба.

Не е инцидентна и информацията, тиражирана преди дни в околните до Ганчев медии, че той още веднъж обмисля отдръпването си от ЦСКА. По този метод той приготвя почвата, с цел да може да се отдръпна на бял кон и да остане обичан от една част от почитателите на " армейците ", защото по-голямата желаят неговото отдръпване. Тази част от последователите не считат, че клубът се ръководи по най-хубавия метод, а на фамилия Ганчеви им писнало да бъдат непрекъснато нападани и подложени на критика.

Мълвата от коридорите гласи, че Ганчев възнамерява да продаде акциите си и дружно със сина си Данаил да се отдръпват след края на сезона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР