Съвсем скоро трябва да се проведе официалния анонс на телефона

...
Съвсем скоро трябва да се проведе официалния анонс на телефона
Коментари Харесай

LG V40: спецификации, особености и датата на дебюта

Съвсем скоро би трябвало да се организира формалния анонс на телефона LG G7 ThinQ, след което производителят ще стартира да се приготвят за представянето и на друго мобилно устройство. То много се чака от почитателите на марката и това е LG V40. Днес в мрежата се появи първата информация за бъдещото устройство, която удостовери значимият факт за неговото битие и появяването му още тази година, евентуално през септември.

Известният инсайдер Евън Блас от своите информатори е научил, че смарт телефонът LG V40 към този момент се намира на стадий разработка и той е прекомерно евентуално да се появи през втората половина на тази година. Вътре в южнокорейската корпорация, това мобилно устройство е известно под кодовото име „Storm“, т.е. „Буря“. Някои консуматори считат, че телефонът е получил кодовото име напълно неслучайно.



Според слуховете, LG V40 ще получи толкоз добра камера, че тя ще може да снима удари от гръмотевица, които се появяват за елементи от секундата. Потребителя обаче няма да се постанова ръчно да се пробва да я „хваща“, а за това ще се погрижи изкуствения разсъдък ThinQ. Достатъчно ще бъде елементарното слагане на мобилното устройство на точното място и активирането на специфичен режим, за чието ръководство на пандиза на камерата и настройките ще дава отговор ИИ.

Предполага се, че LG V40 ще получи 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 Ghz, графичния ускорител Adreno 630, модемът X20 LTE със скорост за трансфер на данните до 1,2 Gbit/s, стъклен корпус със отбрана от навлизане на вода IP68, USB Type-C с поддръжка на технология за бързо зареждане, както и 6 GB оперативна и 64 GB непрекъсната флаш-памет в базовата трансформация.



Други детайлности за бъдещето устройство все още няма, само че те би трябвало да стартират да се появяват при започване на актуалното лято. Смартфонът LG V40 евентуално ще бъде обявен на ревюто IFA 2018, което ще се организира при започване на септември в Берлин. Апаратът непосредствено „от кутията“ ще работи под операционната система Android Oreo с поддръжка на функционалността Project Treble за бързо приемане на актуализации.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР