Съвсем скоро се очаква представянето на първите смартфони от програмата

...
Съвсем скоро се очаква представянето на първите смартфони от програмата
Коментари Харесай

Този месец излизат първите смартфони с ОС Android Oreo и цена $30

Съвсем скоро се чака представянето на първите смарт телефони от програмата Android Go. Очаква се първите устройства от този вид да дебютират на индийския пазар.
Factor Daily заяви, че Гугъл към този момент е сключил търговски съглашения с редица индийски марки, които ще създават смарт телефони с Оценка за съвместимост Android Oreo (Go Edition) . Това са Micromax, Intex, Lava, Karbonn и други, които напълно скоро ще показват 30 доларови смарт телефони от Android Go . Първа ще бъде компанията Micromax, която разгласи, че до края на този месец ще анонсира смарт телефон с Android Oreo (Go Edition). По-точно, това би трябвало да стане на 26 януари, когато Индия чества Деня на републиката. Micromax ще бъде последван и от други производители.

Засега няма информация за новия смарт телефон, само че наскоро Qualcomm и MediaTek обявиха че поддържат Android Oreo (Go Edition). MediaTek даже уточни съответните чипове, които ще се употребяват в границите на тази стратегия. Това са SoC MT6739, MT6737 и MT6580.

Първоначално се считаше, че Android Go ще се употребява най-вече на разрастващите се пазари, само че в листата с главните пазари е включена и Съединени американски щати.

Ниската цена, Оценка за съвместимост Android и поддръжката на 4G LTE вършат новите мобилни устройства Android Go доста привлекателни за всички пазари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР