Съвсем скоро Райна ще зарадва почитателите си с няколко музикални

...
Съвсем скоро Райна ще зарадва почитателите си с няколко музикални
Коментари Харесай

Райна: Една жена трябва да е суетна

Съвсем скоро Райна ще зарадва феновете си с няколко музикални плана, както поп фолк, по този начин и фолклор.

Работата по тях не стопира певицата постоянно да пътува до забавни места в България за концертни изяви или къс релакс. След ваканцията в Швейцария при започване на лятото, тези дни Райна прекарва огромна част от времето си в Сандански.

Спокойствието и уюта на родния дом предизвикат изпълнителката да се обърне към литературата, откъдето черпи ентусиазъм. Едно от посланията, отправени от нея към почитателите й в обществените мрежи, бе ориентирано към дамите:

“Една жена би трябвало да е кокетна, напълно леко и красиво. Една жена би трябвало да е суетна, само че в никакъв случай да не прекалява. Сутрин да свети, вечер с леко разрошени коси от нея още жанр да струи. Да стъпва като фея, да се усмихва като дете и да няма по-уверена от нея на света. Да има вяра в силата си да трансформира, да обича, да основава и да дава живот на всичко, до което се допре. Една жена би трябвало да е дискретна като звезда, която небето краси и единствено леко проблясва, когато погледнеш към нея. Истинска самодива с душа на дете”.



Райна нееднократно е показвала, че самата тя има доста от тези качества, а в живота си се стреми непрестанно да се усъвършенства. Всяко свое прочувствено положение певицата съумява да запечата и в фрагменти, които споделя с многочислените си другари и фенове.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР