Съвсем скоро писахме за възраждането на Land Rover Defender, а

...
Съвсем скоро писахме за възраждането на Land Rover Defender, а
Коментари Харесай

Първият Range Rover отново на конвейера

Съвсем скоро писахме за възраждането на Land Rover Defender, а в този момент стана ясно, че и първият първокласен всъдеход на марката ще получи нов живот. Иновацията ще се назовава Range Rover Chieftain и ще се създава в дребни серии от компанията Jensen International.



Външният тип се отличава напълно малко от първообраза, само че базата и възлите и елементите ще са радикално разнообразни. Range Rover Chieftain е издигнат на надалеч по-съвременното Discovery 3, което го прави доста по-лек. Под капака пък се "перчи " мощен V-образен осемцилиндров мотор с работен размер 6.2 литра и с мощност от 560 конски сили.



Двигателят, който е заимстван от Cadillac CTS-V, работи взаимно с шестстепенна автоматизирана трансмисия и с раздадтка, които също са произвеждане на General Motors. И най-после, съществено е модифициран и салона на General Motors.



Той е тапициран в надалеч по-луксозна и скъпа кожа и дори му е прибавен голям екран за актуалната мултимедия, която е инсталирана на борда. Все още не е ясна цената на новия остарял Range Rover.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР