Съвсем скоро Ники Кънчев ще има двоен повод за почерпка.

...
Съвсем скоро Ники Кънчев ще има двоен повод за почерпка.
Коментари Харесай

Нова тв започна да изостава след напускането на програмния директор Апостол Пенчев

Съвсем скоро Ники Кънчев ще има двоен мотив за почерпка. Запознати издават, че Мистър Стани богат ще води още веднъж обичаното си предаване, направило го известен преди години. Същевременно е съумял да контракти подобен хонорар, че няма по какъв начин да не чества. Ники Кънчев поема „ Стани богат “ от Михаил Билалов против „ скромната “ заплата от 20 бона.

 

След като bTV дълго време не откриха верния човек, който да замести Билалов, са стигнали до най-естественото решение в този случай, а точно Ники Кънчев да седне още веднъж на стола.

Мистър Стани Богат е първият водещ на шоуто у нас.

 

След като през предходната седмица бил видян на няколко публични срещи в медията, той удостоверил пред свои близки, че е получил покана да се върне в „ Стани богат “.

Водещият не крие разочарованието си от Нова тв, която спря викторината му „ Голямото гонене “ още след първия сезон, с цел да върне в ефир изтупаното от праха предаване „ Сделка или не “ с Ненчо Балабанов. Предвид положителния рейтинг на „ Стани богат “, Кънчев по този начин и не получи разумно пояснение за свалянето на предаването.

Последният удар против Ники Кънчев от страна на Нова тв бил нанесен с новогодишната стратегия на медията. Според първичната концепция, тя трябвало да се води от Гала и Ники Кънчев, само че в последния миг той бил заместен от Валери Божинов. След това прецакване, Кънчев взел безапелационното решение да си тръгне от медията и да се причисли към конкурентната bTV като новият-стар водещ на „ Стани богат “.

 

Ники Кънчев несъмнено няма да има право на неточности с баснословната заплата, която е договорил. Същевременно bTV не желала да се лишава и от Билалов и се чудели какво предаване да му измислят, с цел да го запазят като лице с доста почитатели, вдигащо рейтинга им.

 

Новоназначеният програмен шеф на bTV – Апостол Пенчев, който я ръководеше преди десетина години, прави тотално преразглеждане на стратегиите, тъй че сега не е като да няма излъчвания без водещи. Въпросът е кое от тях ще е най-подходящо за Билалов. Мълвата носи, че самата рокада на звездите в „ Стани богат “ е станала точно по концепция на Пенчев, който бил окуражен до година да върне първото място на bTV в тв класацията у нас, вадейки я от летаргията, в която е изпаднала в последно време.

 

Новият ефирен сезон в медията се обрисува извънредно мощен с двата български сериала, стартиралото още на Нова година предаване „ Кой да знае? “ и завръщането на „ Денсинг Старс “ и „ Аз обичам България “, както и със скорошното завръщане на Ники Кънчев.

 

В същото време в Нова тв се вижда отмалялост и нелогични управнически решения, тъй че е доста евентуално това да се отрази в най-скоро време и в рейтингите на медията.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР