Съвсем скоро Huawei ще представи няколко нови топ-смартфона от серията

...
Съвсем скоро Huawei ще представи няколко нови топ-смартфона от серията
Коментари Харесай

Новият Huawei Mate 20 може да има стилус

Съвсем скоро Huawei ще показа няколко нови топ-смартфона от серията Mate 20. Днес в китайското уеб пространство се появиха няколко фотоси от стендовете за презентацията. На тях се вижда, че до Mate 20 е подложен стилус, сходно на устройствата на Samsung от серията Galaxy Note. Стилусът очевидно ще се продава настрана.

Специалистите на Huawei надали просто по този начин са добавили поддръжката на стилус. Най-вероятно този аксесоар ще даде опция на смарт телефона да извършва нов тип задания. Например да се написа с негова помощ или да се работи със специфични приложения.

Презентацията на новите смарт телефони от серията Mate 20 е оповестена за 16 октомври тази година, т.е. на следващия ден. Според информацията към сегашен ден, ще бъдат показани три мобилни устройства. Това са Mate 20, Mate 20 Pro и мистериозния Mate 20. Последният се чака да е най-големият от всички с солиден 7,2-инчов OLED екран, като пазарните анализатори смятат, че той ще се назовава Mate 20 Porsche. Според слуховете, 20X ще има мощна акумулаторна батерия с потенциал 5000 mAh.

Mate 20 Pro се чака да се базира на системата-върху-чипа Kirin 980, създаван посредством 7 нанометров софтуерен развой. Каква тъкмо е истината ще разберем след по-малко от един ден.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР