Съвсем скоро херцогинята на Кеймбриддж Кейт Мидълтън ще стане майка

...
Съвсем скоро херцогинята на Кеймбриддж Кейт Мидълтън ще стане майка
Коментари Харесай

Правилата за третото раждане на Кейт Мидълтън

Съвсем скоро херцогинята на Кеймбриддж Кейт Мидълтън ще стане майка за трети път. Спекулациите към пола не бебето, името, което ще получи, както и датата на термина, предстоящо не секват към този момент няколко месеца. Но има някои обстоятелства, към които няма по какъв начин да се гадае.

Както всичко друго в живота на кралските особени, по този начин и раждането минава по строги правила . Преди години е било предписание новите членове на двора да проплакват за първи път в двореца. Кралица Елизабет е родила своите деца точно там . А традицията е нарушена от принцеса Даяна.

 Снимка 344613

След това става процедура ражданията да бъдат в болнична конюнктура. Мидълтън роди точно по този начин Шарлот и Джордж, само че в този момент нищо чудно да последва образеца на Елизабет Втора .

Именно кралицата наложително е тази, която първа схваща за раждането на нов правоприемник на короната. След таткото, несъмнено. Според разпоредбите на кралския двор, той няма право да участва в родилната зала . Но тези правила от дълго време не са това, което бяха, а низ от изключения.

 Бременна Кейт Мидълтън с каска и татуировки
Бременна Кейт Мидълтън с каска и татуировки

Няма спирка

След това щастливата вест се афишира обществено и документално пред Бъкингамския замък. При раждането на принц Джордж обаче, разпоредбите бяха нарушени и новината бе оповестена първо в Туитър .

Най-вероятно глашатаят Тони Епълтън още веднъж ще оповести из Лондон раждането на третия правоприемник на принц Уилям и Кейт Мидълтън, както се случи при предходните две.

 Снимка 344614

Напълно предстоящо, акушерките са задължени да пазят в загадка каквито и да било детайлности към бременността и раждането на кралската родилка. В противоположен случай могат да се снабдят с призовка за дело, написа The Sun.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР