Съвсем скоро фабриката на Tesla в Германия ще заработи и

...
Съвсем скоро фабриката на Tesla в Германия ще заработи и
Коментари Харесай

Ето какво ще причини фабриката на Tesla в Германия на Volkswagen

Съвсем скоро фабриката на Tesla в Германия ще проработи и въпреки в първите месеци да се чака производството да не тече с цялостни темпове, то до края на идната година ще се възстановява и наподобява това ще заплаши някои локални производители.

По време на среща на шефовете на Volkswagen през септември, един от шефовете на марката Хеберт Дийс е предизвестил сътрудниците си, че бавното прекосяване към електрически коли може да коства работата на до 30 хиляди души. Той добавя, че на пазара в Германия навлизат нови участници, включително и Tesla и компанията се нуждае от по-бързо прекосяване към електрически коли.
 Какво ще аргументи фабриката на Tesla в Германия на Volkswagen? - 2
Дийс отбелязва, че от Tesla възнамеряват да създават 500 хиляди коли годишно във фабриката в Берлин, където ще работят към 12 хиляди индивида, до момента в който оборудванията на VW ще създават 700 хиляди автомобила годишно с 25 хиляди служащи.

Говорителят на Volkswagen пък съобщи, че компанията среща някои съществени противници на които би трябвало да отговори уместно. Той не разяснява думите на Дийс, само че пък представител от синдиката на служащите разкри, че това е неуместно и безсмислено.
 Какво ще аргументи фабриката на Tesla в Германия на Volkswagen? - 3
Фабриката на Volkswagen във Волфсбург все още има над 50 хиляди служащи, само че не създава никакви електрически коли. Това ще се промени през 2026година, когато се възнамерява да стартира и производството на първите електрически модели там.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР