Съвсем, съвсем скоро супермоделът Джиджи Хадид и Зейн Малик ще

...
Съвсем, съвсем скоро супермоделът Джиджи Хадид и Зейн Малик ще
Коментари Харесай

И Бела Хадид ли е бременна?! Моделът позира със сестра си в твърде характерна поза

Съвсем, напълно скоро супермоделът Джиджи Хадид и Зейн Малик ще станат родители за първи път. Майката на модела издаде, че бебето ще се появи на бял свят през септември. Всъщност тя сподели, че ще стане баба през септември, само че то е същото. Въпросът в този момент е дали няма да стане баба още един път, само че напролет на 2021 година? Причината за този въпрос е фотографията по-долу, на която сестрите Бела и Джиджи театралничат по прекомерно забавен метод:

Виж още: Всички приказват за топ формата на брачната половинка на Бийбър! Каква е тайната на Хейли?

Да, Джиджи несъмнено е бременна, само че и Бела подчертава на корема си на фрагмента. " Две хлебчета са във фурната. Моето е от бургер, а това на Джиджи - от Зейн. Обичам ви и двамата толкоз доста ", написа Бела под фотографията, с което поставя завършек на спекулациите. Но пък явна бъдещата вуйна е прекомерно развълнува от идното посрещане на новия член на фамилията.

Джиджи Хадид неотдавна разгласява в Instagram профила си цяла фотосесия от бременността си. В този смисъл фрагментът с Бела е единствената фотография отвън професионалните фотосесии, на която виждаме Джиджи бременна.

Виж още: Розова тапицерия, скъпа чанта и милиарди в банковата сметка, а е единствено на 23

Че Джиджи е бременна, стартира да се написа още през април тази година. Двамата с Малик са дружно от 2015 година, макар че до момента са се разделяли неведнъж.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР